I BIERMANNSGÅRDEN, Maridalsveien 78, 0458 OSLO 

ÅPNINGSKONSERT Torsdag 1.juni kl. 19.00 Drivhuset i Biermannsgården
Orning/Frøholm duo, POING trio, Anne Hytta solo, Rolf Erik Nystrøm solo m. fl.

DRIVHUSET er ikke bare en stiftelse for musikalsk verkstedsarbeid og kreative prosjekter som skjer rundt i land og strand. Drivhuset er også et øvings- og studiofellesskap med en rekke musikere og komponister. Nå har stiftelsen tatt over som leietager av den idylliske Biermannsgården i Maridalsveien 78 og markerer dette med en konsert. Her spiller bl.a. Rolf Erik Nystrøm sax, Anne Hytta hardingfele, og en duo med Tanja Orning og Britt-Pernille Frøholm på henholdsvis cello og hardingfele med elektronikk. Det blir også bidrag fra trioen POING med Frode Haltli akkordeon, Håkon Thelin bass, Rolf Erik Nystrøm sax. Det går rykter om evt. videoscreening fra Mona Bentzen og andre bonus-opplevelser som lages i siste liten i beste verksteds-tradisjon. Bli med på feiringen av Biermannsgården som en ny arena for musikkverksteder og konserter! Gratis entré!

Drivhuset v. Jon Halvor Bjørnseth tlf. 90841823

Etterskrift....
KONSERTEN GIKK KJEMPEFINT... Her ligger noen få bilder av noen av de som spilte - fikk dessverre ikke tatt av alle. Det ble gjort fine lydopptak av konserten som vil utgjøre #1 i Bidrobon_banken.
( Bidrobon = Biermann ). 

JHB

 

Biermannsgården eies av De Biermannske legater og bestyres av Advokat Bente Bendixen på vegen av Fylkesmannen.
De eldste delene av bygningen er fra 1700-tallet, og fra 1856 har huset vært brukt til formål for barn og unge med ulike skoletilbud, arbeidsstuer, fritidshjem, barnehage og også som arena for fortellerteater. I huset finnes en rekke interessante bilder og tekster om bygningens forhistorie.