Hvem er med i RATTLESHAKE?

LILA danses av : Kaja Slotnæs - en ung og energisk danser med bred stil-bakgrunn og som har hatt mange spennende oppdrag siden hun var ferdig ved Statens balletthøgskole... CV

Musikk, konseptmakere og robotkonstruktører:
Båndvidda - Isak Anderssen og Jon Halvor Børnseth.

Som duo har Båndvidda turnert for Rikskonsertene med sin unike blanding av akustisk og elektronisk musikk, multimedia-komposisjoner, og har også holdt flere improvisasjonskonserter på Blå. Sammen har de holdt en rekke musikkverksteder (i regi av Drivhuset) rundt om på Østlandet, bl.a. i Oppland og Vestfold foruten Oslo. 
Isak er utdannet cellist og komponist, og har samtidig etablert seg som elektronika-artist (upper rooms) med flere utgivelser, og driver også sitt eget plateselskap. se: www.kunst.no/isak 
Jon Halvor har komponert musikk for band, teater, dans og multimedia i mange år, bl.a. "Historien om en Salat" i 2002. Mottok kunstnerstipend som musikalsk verkstedsleder i 2002 og 2003, og står bak Drivhuset - stiftelsen for musikalsk verkstedsarbeid www.musikkverksted.no.

Koreografi:
Inger-reidun Olsen er utdannet fra Skolen for Samtidsdans, og KHIO avd. Statens Balletthøgskole, koreografilinjen. Hun jobber både som koreograf og danser, og medvirker i egne og andre sine prosjekter. I februar 2005 etablerte hun stiftelsen ” Kompani / iRo”. Kompaniet har produsert og vist to ulike soloforestillinger og en helaftens forestilling med tre dansere som hadde premiere på Black Box Teater i Oslo november 2005.

Scenografi, robotmasker, robotklær og kostymer:
Kjersti Svendsen 
- Hovedfag i klær og kostyme fra SHKS 1994. Har siden gjort scenografi, kostyme og design-oppgaver for en rekke produksjoner innen dans og teater, hvorav flere spesielt tilpasset barn og ungdom.
Lys:  
Jean Vincent Kerebel
- Black Box' egen tekniske sjef har lyssatt det meste av dans og teater  og gir farge, energi multinasjonale krafuttrykk til alle forestillinger han er med på. Han tok over på kort varsel og har gjort en kjempeinnsats! Takk!

Styrings-elektronikk for robot: Teknobua v. Rune Madsen,  - mannen som lager robotinstallasjoner til en rekke kunstnere deriblant Verdensteateret - har til Rattleshake laget den sentrale elektronikkboksen - Rattle 1 - som gjøre det mulig å styre 20 servomotorer, 4 elektromotorer og 2 øyne.

MAX-programmering: Arve Voldsund - frilans data-programmerer med masse erfaring fra NOTAM m.m. som her har laget et interface i MAX-msp som oversetter vanlige MIDI-kontroll-data til den type tall som Rune sin Rattle 1- boks forstår. Takk!

RATTLESHAKE er produsert av Drivhuset og Black Box Teater med støtte fra Norsk Kulturråd /Norsk Kulturfond, Den kulturelle skolesekken i Oslo og FFUK - Fond for utøvende kunstnere.
Takk til Norwegian Modellers for ekstra rimelige Futaba servomotorer.