Maridalsveien 78, 0458 OSLO 
leder: Jon Halvor Bjørnseth 
tlf.: 2235 1020  mob. 48867467 
org.nr. 979 670 974
Finn oss på kartet
 E-POST-ADRESSE:
<her skulle du se Drivhusets epostadresse>

GRIP GRIEG!

Drivhuset inviterer alle elever til å gripe tak i Griegs toner - våre nasjonale ikoner - og lager nye digitale kloner. Bruk den nye "Hurtigmikseren" eller DSP og lag noe helt nytt basert på biter av mesterens musikk. For Edvard var selv en "sampler" som hentet materiale fra folkemusikk og andre kilder. Slik er vi med å oppsummere Grieg-året 2007. Et år der en rekke musikere, komponister og lydkunstnere har laget sine bidrag til å markere Grieg. Se http://www.grieg07.no


Samtidig får vi gjort mange unge oppmerksomme på det helt nye nettstedet MUSIKKVERKSTED.NO der det ligger stadig flere gratis ressurser for kreativ komponering og lydmiksing både i og utenfor skoletiden. Verktøy, og oppgaver er enkle å komme i gang med, men gir også muligheter for mer avansert komponering for den som vil utforske mer. Inspirasjonsstoff med intervjuer og eksempler finnes i tillegg til at alle kan lage sin egen profil og presentere sine egne lydfiler.


G-KONK

Alle Grieg-baserte lydfiler som sendes inn eller lastes opp på musikkverksted.no blir med i G-KONK - vår Grieg-konkurranse - der en jury velger de beste bidragene som får heder, ære og fine premier.


SKOLE-VERKSTEDER

Som en gavepakke for skolene sender vi vårt Grieg-team ut for å sette igang lydmiksing og komponering på en rekke skoler. Vi samler en gjeng elever fra flere klassetrinn på skolens datarom og setter igang med nettstedet musikkverksted.no, hurtigmikseren, DSP og flere gratis programmer. På slutten av dagen laster vi opp foreløpige resultater til hver enkelt elevs profil på musikkverksted.no. Disse elevene kan være ressurspersoner i sine klasser og kan vise hva som kan gjøres i program og nettsted til sine klasser. Eksempel på kjøreplan og detaljer for skoleverksted ligger HER.


LYDER til VERKSTEDET: (pakkes ut og legges på skolens server):

Grieg-LYDER.zip